Barcelona!

Plan je binnenkort een stedentrip naar het ultrahippe Barcelona? Dan geef ik je in deze Barcelona blog alle tips over de beste restaurants, hotspots en bezienswaardigheden in Barcelona! Alles is klaar voor uw vakantie in Barcelona!

Alsur Café

 Alsur Cafe heeft tegenwoordig meerdere vestigingen, maar de beste is nog steeds die in El Born! Binnen gezellig, maar ook op het terras voor deze hotspot kun je heerlijk zitten. Lekker ontbijt, perfect voor de lunch en ’s avonds kun je hier een lekker wijntje drinken. Klik hier om de locatie op Google Maps te zien.

Flex en Kale

 Hier leg je de perfecte Instagram-foto vast. Geweldig interieur, heerlijk eten, supergezond. De porties zijn niet al te groot en zeker niet goedkoop, dus houd daar rekening mee. Als het open is, zit je op het dakterras, alsof je verstopt zit in een stadstuin. Klik hier om de locatie op Google Maps te zien.

Milk Barcelona

Wauw, het eten is hier zeker niet gezond, maar wel erg lekker. Denk aan milkshakes en American pancakes. Het doet erg denken aan een Amerikaans diner. Milk Barcelona is het soort hotspot dat altijd vol zit, dus kom een ​​half uur voor openingstijd.

El Casal

 Leuk restaurant. De keuken is Frans-Spaans. Kies hier menu van de dag, heerlijk eten voor weinig geld!

Casa Lolea

 Frans-Italiaanse complete voedingsmiddelen. Echt heerlijk eten voor een betaalbare prijs. Let op: je moet hier reserveren anders heb je geen plaats. Klik hier om de locatie op Google Maps te zien.